۱۳۹۱ دی ۱۷, یکشنبه

مصرف تخم مرغ مفید است یا مضر؟


  
  
تخم مرغ از مغذی ترین مواد غذایی است، چربی اشباع موجود در تخم مرغ بسیار کم تا متوسط بوده و منبع خوبی برای تامین ویتامین B۱۲،D،A، و آهن و اسیدآمینه های ضروری محسوب می شود اگر چه هر تخم مرغ حاوی حدود ۲۵۰ میلی گرم کلسترول است. 

جدیدترین تحقیقات نشان داده که برای پایین آوردن کلسترول خون مصرف کمتر چربی ها به خصوص چربی های اشباع شده مهم تر از کمتر مصرف کردن کلسترول است، بنابراین مصرف حداکثر ۴ تخم مرغ در هفته هیچ ضرری برای شما ندارد، چون مشخص شده که از زرده تخم مرغ مقدار بسیار کمی چربی اشباع شده دارد. سفیده تخم مرغ چربی نداشته و کلسترول نیز ندارد و مصرف آن به صورت کاملا پخته شده هیچ مانعی ندارد.   
 
 روزنامه مردم سالاری  
 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر